PADI / SSI Open Water


Wil jij ook een internationaal erkend duikbrevet halen?
Dat kan bij Enjoy diving.

Al op de eerste cursusdag ga je, met gebruik van de complete duikuitrusting, je eerste duik in het zwembad maken. De cursus is erg praktijkgericht en je hebt dan ook alle gelegenheid om in een comfortabel, verwarmd zwembad aan de duikuitrusting te wennen en de vaardigheden te leren die je nodig hebt voor de buitenduiken. Voorafgaand aan de zwembadduiken neemt je instructeur de theorie met je door en behandelt eventuele vragen. Gedurende deze periode leer je bovendien onze instructeurs kennen als geduldige en vriendelijke professionals die er alles aan zullen doen om van jouw duikcursus een onvergetelijke tijd te maken. Je eerste buitenduiken zijn altijd even spannend.

Wat ga je zien, hoe zal het zicht zijn, zwemmen er grote vissen, hoe lang doe ik met mijn lucht... Die eerste duiken zijn de belangrijkste van je leven. De indrukken en ervaringen die je hier opdoet zijn bepalend of jij duiken wel of niet leuk vindt. Wij vinden het belangrijk dat je bij deze duiken door je eigen instructeur begeleid wordt. Je hebt deze reeds leren kennen en weet dat je hem / haar volledig kunt vertrouwen om je wegwijs te maken in deze voor jou nieuwe omgeving.

Bij Enjoy diving vinden we dat je voor de beginnersopleidingen geen eigen materiaal hoeft aan te schaffen. In ons duikcentrum zorgen wij ervoor dat je met modern en comfortabel duikmateriaal leert duiken.

PADI Online Cursus (theorie):

SSI Online Training & Online Services